Έγινε «μικρή Βενετία» η Κύπρος – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν από τη συσσώρευση νερού

Έγινε «μικρή Βενετία» η Κύπρος – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν από τη συσσώρευση νερού

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε όλη την Κύπρο και των προβλημάτων που παρουσιάζονται, ειδικότερα στο οδικό δίκτυο της Λευκωσίας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, προτρέπονται οι οδηγοί ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.

Οι πιο κάτω οδοί έχουν κλείσει:

Λευκωσία 

- οδος Αλεξανδρουπόλεως (δίπλα από Δημαρχείο Στροβόλου)

- οδός Ερυθρού Σταυρού

- οδός Βικέλα (ΓΣΠ)

Να αποφεύγεται η χρήση των πιο κάτω οδών καθώς παρουσιάζονται προβλήματα λόγω συσσώρευσης νερού:

- κυκλικός κόμβος ΜΕΤΡΟ

- Αγίου Γεωργίου, Λακατάμεια

- Συμβολή Γρ. Διγενή  και  28ης Οκτωβρίου  (Έγκωμη)

- Λεωφ. Καντάρας Στρόβολο

- Φώτα Κώστα Θεοδώρου

- οδός Δημοκρατίας (προς οδόφραγμα Αγίου Δομετίου)

Τρόοδος:

Λόγω βαριάς χιονόπτωσης, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ για όλα τα οχήματα.

Οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

 Οι δρόμοι στην περιοχή Τροόδους έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, ενώ λόγω πυκνής ομίχλης, η ορατότητα είναι μηδενική.

Λάρνακα: Έντονη βροχόπτωση περιοχή Λευκάρων. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητόδρομους παρουσιάζεται συσσώρευση νερού.

Δείτε φωτογραφίες από τους ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE