Πόσο ήταν το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμού του Γενικού Πληθυσμού στην Κύπρο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021;

Πόσο ήταν το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμού του Γενικού Πληθυσμού στην Κύπρο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021;

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 το ποσοστό πλήρως εμβολιασθέντων στο Γενικό πληθυσμό ανερχόταν στο 69,6%, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας. 


Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι τα ποσοστά πλήρως εμβολιασθέντων είναι τα ακόλουθα: Πληθυσμός (18+): 83%, 16-17: 48,1% και 12-15: 36,3%.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με την 3η δόση εμβολιάστηκαν 297.589.
 
Στο μεταξύ, σήμερα θα επισκεφτούν την Κρατική Έκθεση κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών παιδιών ηλικίας 5 - 11 ετών, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, και ο Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου θα εμβολιάζει παιδιά ηλικίας 5 - 11 ετών.
 
Θα υπάρχουν επίσης δύο Άγιο Βασίληδες για να μοιράζουν δώρα στα παιδιά.
 
Εξάλλου, ο Υπουργός Υγείας, στις 11 σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στις 12:30 το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να επιθεωρήσει την ετοιμότητα των δυο νοσηλευτηρίων και να ευχηθεί στους επαγγελματίες υγείας, που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE