Στο Προεδρικό οι ειδικοί – Αύριο 5/1 μετά το υπουργικό οι δηλώσεις Χατζηπαντέλα

Στο Προεδρικό οι ειδικοί – Αύριο 5/1 μετά το υπουργικό οι δηλώσεις Χατζηπαντέλα

Τον λόφο του Προεδρικού ανέβηκαν στις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής σε έκτακτη συνάντηση που συγκάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης οι Υπουργοί Υγείας, Οικονομικών, Παιδείας, Εργασίας και Δικαιοσύνης και τον Υφυπουργό Έρευνας, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο και υπηρεσιακούς παράγοντες, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στις 9:30 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα θα προβεί σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θέλουν την επιστροφή του «κέρφιου», δηλαδή απαγόρευση κυκλοφορίας από μια συγκεκριμένη ώρα και μετά, με το πιο πιθανό σενάριο να ξεκινά στις 23:00 το βράδυ.

Την ίδια ώρα, το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown είναι απομακρυσμένο αλλά όχι απίθανο, καθώς οι επιδημιολογικοί δείκτες είναι στο «κόκκινο» και προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατό με σκοπό να μειωθούν τα κρούσματα και να μην γίνουν πολλές εισαγωγές στα νοσηλευτήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE