LIFESTYLE

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Ποιος είναι ο κούκλος νεαρός ηθοποιός με τους χιλιάδες ακόλουθους στο Tik Tok

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Ποιος είναι ο κούκλος νεαρός ηθοποιός με τους χιλιάδες ακόλουθους στο Tik Tok

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης είναι ένας εντυπωσιακός νέος, με πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, όπου η συμμετοχή του στη "Γη της Ελιάς", είναι ένα όνειρο, που έκανε πραγματικότητα.

Είναι η αγαπημένη σειρά του MEGA Ελλάδος, που στην Κύπρο προβάλλεται στον Alpha Κύπρου, η οποία από την πρώτη στιγμή, έχει κερδίσει πολλούς τηλεθεατές, οι οποίοι την παρακολουθούν καθημερινά και ανυπομονούν για τις επόμενες εξελίξεις, οι οποίες κάθε εβδομάδα "κόβουν την ανάσα".

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης υποδύεται τον ρόλο του Λεωνίδα στη δραματική σειρά "Η γη της Ελιάς", ένας ρόλος με τον οποίο έχει και πολλά κοινά. Ο ηθοποιός έχει εισβάλλει ως εργάτης στους ελαιώνες των Βρεττάκων και θα είναι και το πρόσωπο, όπου θα φλερτάρει την Άννα και θα την βοηθήσει να μπει σε κάτι καινούργιο. Πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν τον ηθοποιό μέσα από το Tik Tok, όπου είναι και πολύ αναγνωρίσιμος και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή, κατάγεται από την Κρήτη και σπούδασε επιμελητής πτήσεων. Για εκείνον, η συμμετοχή του στη σειρά του Mega είναι ξεχωριστή γιατί κατά τη γνώμη του συμβαίνουν πολλά διάφορα γεγονότα, με συνεχείς ανατροπές, που κρατούν τον θεατή σε εγρήγορση.

Παράλληλα, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης πιστεύει ότι τα κοινά στοιχεία του έχει με τον ρόλο του Λεωνίδα είναι ότι και οι δυο είναι συγκεντρωμένοι και δουλεύουν αρκετά, ενώ στα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του, δεν βρίσκει κανένα κοινό. Στον ελεύθερο του χρόνο, ασχολείται με το TikTok, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει γυμναστική.

Τα αγαπημένα του μέρη είναι το Μάντσεστερ, στο οποίο και ζούσε για τέσσερα χρόνια και εκεί του άρεσε το μέρος και η κουλτούρα, ενώ λατρεύει και την Ίο. Το κινητό του είναι αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ ενώ δεν συγχωράει με τίποτα το ψέμα και την ειρωνεία. Ο ίδιος δεν ξεχωρίζει κανένα δώρο από εκείνα που του έχουν κάνει, δεν μετανιώνει για τίποτα, ενώ νοσταλγεί το εξοχικό του στη Λούτσα, όπου εκεί περνούσε και τα παιδικά του χρόνια.

Η αγαπημένη του ταινία είναι ο Χάρι Πότερ ενώ, αν και διαβάζει πολλά βιβλία, δεν έχει ξεχωρίσει κάποιο ως αγαπημένο του. Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του και του την έδωσε ένας πολύ καλός του φίλος είναι το: «Κάνε κάτι διαφορετικό, για να ζήσεις κάτι διαφο-ρετικό». Η τελευταία του σκέψη πριν κοιμηθεί είναι το αποτέλεσμα από τη "Γη της Ελιάς", ενώ και τα επαγγελματικά του σχέδια μέχρι στιγμής εμπεριέχουν μόνο την δραματική σειρά.

Πηγή: My TV / gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top