Καμία ζημιά στα κατεχόμενα από τον σεισμό

Καμία ζημιά στα κατεχόμενα από τον σεισμό

Καμία ζημιά δεν καταγράφηκε στα κατεχόμενα ως αποτέλεσμα του σεισμού που έπληξε την Κύπρο τα ξημερώματα της Τρίτης ανάφεραν σε αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και ο «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζιούογλου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ στην ανάρτησή του ανάφερε ότι ο σεισμός που είχε επίκεντρο την περιοχής της Πάφου έγινε αισθητός σε όλη την περιοχή και συμπλήρωσε ότι, «σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από τον πρόεδρο της πολιτικής άμυνας δεν έχει σημειωθεί καμία υλική ζημιά. Εκφράζω τις ευχές μου σε όλο το λαό».

Ο «πρωθυπουργός» στην ανάρτηση του είπε ότι η σεισμός έγινε αισθητός σε όλο το ψευδοκράτος.

«Ευτυχώς, σύμφωνα και με την ενημέρωση που είχαμε, δεν υπήρξαν απώλειες ζωών ή ζημιές», ανάφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE