Καμία ζημιά στα κατεχόμενα από τον σεισμό

Καμία ζημιά στα κατεχόμενα από τον σεισμό

Καμία ζημιά δεν καταγράφηκε στα κατεχόμενα ως αποτέλεσμα του σεισμού που έπληξε την Κύπρο τα ξημερώματα της Τρίτης ανάφεραν σε αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και ο «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζιούογλου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ στην ανάρτησή του ανάφερε ότι ο σεισμός που είχε επίκεντρο την περιοχής της Πάφου έγινε αισθητός σε όλη την περιοχή και συμπλήρωσε ότι, «σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από τον πρόεδρο της πολιτικής άμυνας δεν έχει σημειωθεί καμία υλική ζημιά. Εκφράζω τις ευχές μου σε όλο το λαό».

Ο «πρωθυπουργός» στην ανάρτηση του είπε ότι η σεισμός έγινε αισθητός σε όλο το ψευδοκράτος.

«Ευτυχώς, σύμφωνα και με την ενημέρωση που είχαμε, δεν υπήρξαν απώλειες ζωών ή ζημιές», ανάφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE