Μητέρα στο Τέξας: Κλείδωσε τον γιο της στο πορτ-μπαγκάζ για να τον μεταφέρει σε εξεταστικό κέντρο κορωνοϊού

Μητέρα στο Τέξας: Κλείδωσε τον γιο της στο πορτ-μπαγκάζ για να τον μεταφέρει σε εξεταστικό κέντρο κορωνοϊού

Μητέρα από το Τέξας που κλείδωσε τον δεκατριάχρονο γιο της στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου της για να τον πάει σε κέντρο όπου γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις για τον SARS-CoV-2 είναι αντιμέτωπη με ποινική δίωξη, αλλά δέχεται επίσης εκδηλώσεις συμπαράστασης.

Η Σάρα Μπιμ οδήγησε τη Δευτέρα 3η Ιανουαρίου ως το στάδιο Πρίτζον του Χιούστον, όπου μπορεί κανείς να υποβληθεί σε τεστ χωρίς να βγει από το αυτοκίνητο. Εξήγησε στην υπεύθυνη του χώρου ότι είχε πάει για τον γιο της, που είχε θετικό αποτέλεσμα σε προηγούμενο τεστ, όμως προτίμησε να τον μεταφέρει μέσα στο πορτ-μπαγκάζ, για να μειωθεί ο κίνδυνος να μολυνθεί η ίδια.

Η υπάλληλος της εγκατάστασης απαίτησε να δει το παιδί και ξεκαθάρισε πως δεν θα γινόταν καμιά εξέταση εάν ο έφηβος δεν καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Η αστυνομία, που κλήθηκε από την υπάλληλο, με τη βοήθεια του υλικού από τις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης, συνέλαβε το Σάββατο την Μπιμ, η οποία είναι καθηγήτρια λυκείου. Είναι αντιμέτωπη με κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο ανήλικο.

Αφέθηκε ελεύθερη την επομένη, μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων. Χθες Δευτέρα, παλιοί μαθητές της έστησαν πανό και πλακάτ γύρω από το σπίτι της και της άφησαν γράμματα συμπαράστασης. Είναι «αληθινή υπερηρωίδα χωρίς κάπα», έγραψε ένας, «απίστευτη δασκάλα, μητέρα που αγαπά τα παιδιά της, γυναίκα που εμπνέει».

«Σε υποστηρίζουμε» και «μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο», έγραψαν άλλοι. Η σαραντάρα εργαζόταν ως πρόσφατα σε λύκειο του Χιούστον. Βρίσκεται το τρέχον διάστημα σε «διοικητική άδεια». Δεν διευκρινίστηκε πότε θα κληθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE