ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου για Προεδρικές - «Ο στόχος είναι να φύγει από την εξουσία ο ΔΗΣΥ, να απαλλάξουμε την Κύπρο» -ΒΙΝΤΕΟ

Στεφάνου για Προεδρικές - «Ο στόχος είναι να φύγει από την εξουσία ο ΔΗΣΥ, να απαλλάξουμε την Κύπρο» -ΒΙΝΤΕΟ

Το δικό του χρονοδιάγραμμα για τις Προεδρικές εκλογές, έχει θέσει το ΑΚΕΛ, αφού άπαντες στο κόμμα απεύχονται να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Ο ίδιος ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, τόνισε εδώ και μέρες την ανάγκη να υπάρξει διάλογος ανάμεσα στα κόμματα της αντιπολίτευσης και το ΑΚΕΛ.

«Εμείς δεν μπήκαμε σε αυτή τη λογική, ποιος θα βάλει πρώτος υποψήφιο. Θα μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε τις εκλογές. Όλα τα κόμματα έχουν διαδικασίες και θα μπούμε σε αυτές τις διαδικασίες. Δεν είναι θέμα αν θα συναντηθεί ο Στεφάνου με τον Παπαδόπουλο αλλά αν θα συναντηθεί το ΑΚΕΛ με το ΔΗΚΟ. Ξέρω ότι υπάρχει διάθεση. Όταν θα είναι έτοιμο το ΔΗΚΟ, βεβαίως και υπάρχει επικοινωνία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να κάνουμε συγκεκριμένη συζήτηση», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε «εμείς κατεβαίνουμε χωρίς κανέναν προ αποκλεισμό. Θα γίνουν συζητήσεις αλλά δεν θα αρχίσουμε δημόσια να σχολιάζουμε τις προτάσεις. Είναι σαν να σκοτώνουμε την προοπτική της συζήτησης. Δεν είναι θέμα αν ενδιαφέρει εμένα προσωπικά η προεδρική καρέκλα. Ο στόχος είναι να φύγει από την εξουσία ο ΔΗΣΥ και να απαλλάξουμε την Κύπρο από αυτή τη διακυβέρνηση που έχει δημιουργήσει πολλά αδιέξοδα στη χώρα μας».

«Ευτυχώς που μας απέκλεισαν, αυτό δείχνει τι τους ενοχλεί πραγματικά. Θα πάμε σε όλα τα κόμματα που θέλουν να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε όλοι μαζί. Ονόματα παίζουν πολλά δεν θα πούμε δημόσια κάτι. Θα ήταν πολιτικά ανόητο να μην παρακολουθείς αυτό που κάνει ο πολιτικός σου αντίπαλος».

Δείτε βίντεο 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top