Τραγωδία από τροχαίο στη Λεμεσό - Νεκρός 19χρονος εθνοφρουρός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία από τροχαίο στη Λεμεσό - Νεκρός 19χρονος εθνοφρουρός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα 13/01 στο δρόμο Πλατρών-Λεμεσού, με έναν νεκρό εθνοφρουρό.

Σε θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα, έχασε τη ζωή του, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, 19 ετών, τέως κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης 19χρονος, με συνοδηγό τον Γιαννόπουλο, στον κύριο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια ανατράπηκε σε παρακείμενο χαντάκι.

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE