ΕΛΛΑΔΑ

Σφάζουν και πουλάνε σκύλους - για κρέας - στο κέντρο της Αθήνας

Σφάζουν και πουλάνε σκύλους - για κρέας - στο κέντρο της Αθήνας

Πληθώρα καταγγελιών έχουν φθάσει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά Ασιατών, που έχει σχέση με το ότι στο καθημερινό τους μενού περιλαμβάνονται σκύλοι και γάτες.

Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, παρότι κατήγγειλαν το γεγονός από το περασμένο Σάββατο που το είδαν, τη Δευτέρα στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος, προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

Η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία καλεί κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει παρόμοια γεγονότα στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, διώκοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Πηγή: Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top