Αβέρωφ Νεοφύτου: Υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του David Sassoli - ΒΙΝΤΕΟ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του David Sassoli - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του David Sassoli, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ανοίχθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «το Σπίτι της Ευρώπης», στη Λευκωσία.

Στο μήνυμα του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού έγραψε τα ακόλουθα:

«Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια του David Sassoli, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο David Sassoli θα μείνει στη μνήμη μας σαν ένας αληθινός Ευρωπαίος που μοιράστηκε και αγωνίστηκε για τις πιο ευγενείς ανθρώπινες αξίες όπως η δημοκρατία, η αλληλεγγύη και η ειρήνη. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Προέδρου Sassoli αναγνωρίζονταν από όλες τις πολιτικές ομάδες και από κάθε ευρωπαϊκή χώρα.

Η Ευρώπη έχει χάσει έναν μεγάλο ηγέτη και η Κύπρος έναν καλό φίλο. Ο ύψιστος φόρος τιμής που μπορούμε να του αποδώσουμε είναι να συνεχίσουμε το έργο του, να τιμήσουμε την κληρονομιά του.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους του.

Αναπαύσου εν ειρήνη David».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE