ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα για την Τετάρτη 19/1 - Δεν καταγράφηκε θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα για την Τετάρτη 19/1 - Δεν καταγράφηκε θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 19 Ιανουαρίου 2022:

-       Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 689.

-       248 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 92 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 73,39% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       17 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 95,650 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       2,226 (ποσοστό θετικότητας: 2,33%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 233,082.

Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με COVID-19. Ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 παραμένει 689, εκ των οποίων:

-       434 άντρες (63%), και

-       255 γυναίκες (37%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,1 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE