ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση στο ΑΚΕΛ – «Ενόσω ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, η Κυβέρνηση θα πορεύεται με ορθολογισμό»

Σκληρή απάντηση στο ΑΚΕΛ – «Ενόσω ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, η Κυβέρνηση θα πορεύεται με ορθολογισμό»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ δίνει η Κυβέρνηση μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου.

Όπως αναφέρει «σε ένα νέο κρεσέντο λαϊκισμού, το ΑΚΕΛ μάς εξηγεί πως για τις αυξήσεις στις τιμές ευθύνονται τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και επιμένει να κατηγορεί την Κυβέρνηση για ένα φαινόμενο που δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αλλά έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Και αυτό ενώ η χώρα μας επιδεικνύει καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από πολύ πιο ισχυρές οικονομικά χώρες. 

Ασπίδα προστασίας προς τον λαό, αυτόν που το ΑΚΕΛ όταν κυβέρνησε οδήγησε στη φτώχεια και την εξαθλίωση, δίνουν οι ορθολογικές πολιτικές της Κυβέρνησης που οδήγησαν στην κατακόρυφη μείωση της ανεργίας, που ισχυροποίησαν το δίχτυ προστασίας για τους ευάλωτους με την εφαρμογή του ΕΕΕ, που μας έφεραν ένα βήμα πριν την εισαγωγή εθνικού κατώτατου μισθού, που οδήγησαν στην ενίσχυση των εισοδημάτων των χαμηλοσυνταξιούχων, που μας οδήγησαν το 2021 σε ένα από τους ισχυρότερους ρυθμούς ανάπτυξής στην ΕΕ εν μέσω πανδημίας.

Ενόσω το ΑΚΕΛ θα συνεχίζει να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, η Κυβέρνηση θα πορεύεται με ορθολογισμό, προστατεύοντας τα όσα οι πολίτες κατέκτησαν μέσα από θυσίες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top