Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή της κόρη Μαρίνα παίζει στο χιόνι με τον σκύλο της, Σούμο (Φώτο)

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή της κόρη Μαρίνα παίζει στο χιόνι με τον σκύλο της, Σούμο (Φώτο)

Δε φαντάζεσαι πόσο χιόνι έχει η αυλή του σπιτιού τους

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που χιονίζει στην Αθήνα φαίνεται να το απολαμβάνει στο έπακρον, όπως και χθες που είχε έντονη χιονόπτωση στην Αττική.

Η παρουσιάστρια μάλιστα χθες βρέθηκε κανονικά στη θέση της στην εκπομπή, ενώ νωρίτερα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την αυλή του σπιτιού της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE