Χειροπέδες σε 19χρονο στην Αμμόχωστο - Ομολόγησε 70 κλοπές από αυτοκίνητα

Χειροπέδες σε 19χρονο στην Αμμόχωστο - Ομολόγησε 70 κλοπές από αυτοκίνητα

Τη διάπραξη 70 κλοπών από αυτοκίνητα και δύο διαρρήξεων και κλοπών, στην επαρχία Αμμοχώστου, φέρεται να ομολόγησε 19χρονος κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για υποθέσεις που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες σε Δήμους και κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου, για την αντιμετώπιση των οποίων συστάθηκε από την οικία Αστυνομική Διεύθυνση, ειδική ανακριτική ομάδα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίου του 19χρονου, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το μεσημέρι χθες, ο 19χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη 70 κλοπών από αυτοκίνητα, καθώς και δύο διαρρήξεων κτηρίων και κλοπών.

Τη διερεύνηση των υποθέσεων ανέλαβε η ειδική ανακριτική ομάδα της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE