ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έχουν το θεό τους! Μητέρα, γιος και σύζυγος εξέδιδαν αλλοδαπή στο μπαρ τους

Δεν έχουν το θεό τους! Μητέρα, γιος και σύζυγος εξέδιδαν αλλοδαπή στο μπαρ τους

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τη γυναίκα με έναν πελάτη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ

Οικογενειακώς... μαστροποί ήταν οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στην Κέρκυρα, στο οποίο είχαν διαμορφώσει ειδικά έναν «κρυφό» χώρο ώστε να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες στους μυημένους θαμώνες μια 35χρονη Αλβανίδα και να τους δίνει μέρος από τις -πλούσιες, όπως αποδείχθηκε- εισπράξεις!

Οι άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στους χώρους του καταστήματος, έπιασαν στα πράσα την αλλοδαπή μαζί με έναν 27χρονο Έλληνα «πελάτη» και σχημάτισαν σε βάρος της γυναίκας δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και σε βάρος του άνδρα για πρόσκληση και προσφορά για την εκτέλεση πλημμελήματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 61χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ και τον 38χρονο γιο της που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και τους ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Μαζί τους παραπέμφθηκε με την ίδια κατηγορία η σύζυγος του 38χρονου, μια 36χρονη από την Αιθιοπία στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκαν τα... έσοδα από την εκπόρνευση της Αλβανίδας, ύψους 3.030 ευρώ και παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top