Βροχές και χιόνια μετά το μεσημέρι - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Βροχές και χιόνια μετά το μεσημέρι - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, όπου αναμένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές. Αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές με τα φαινόμενα να περιορίζονται σε παράλιες περιοχές και πιθανό στα ορεινά. Κατά τις αυγινές ώρες θα σχηματιστεί τοπική ομίχλη κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα τοπικά κυρίως συννεφιασμένος. Από νωρίς το απόγευμα και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές.

Την Τρίτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ την Τετάρτη αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, θα πέσει χίονι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη αναμένεται πτώση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 77 εκατοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE