ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με πλαστό διαβατήριο και προορισμό τη Γερμανία – Πιάστηκε στον έλεγχο

Με πλαστό διαβατήριο και προορισμό τη Γερμανία – Πιάστηκε στον έλεγχο

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 24χρονης που μετέβη στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσει για την Γερμανία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες γύρω στις 21:00 το βράδυ μέλος του κέντρου ελέγχου διαβατηρίων του αερολιμένα Πάφου διενεργούσε διαβατηριακό έλεγχο στον τομέα αναχωρήσεων, όπου παρουσιάστηκε γυναίκα αφρικανικής καταγωγής για να ταξιδέψει με πτήση για την Κολωνία της Γερμανίας.

Η συγκεκριμένη φέρεται να παρουσίασε Βελγικό διαβατήριο το οποίο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως είναι γνήσιο όμως υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά του προσώπου που απεικονίζονταν στην φωτογραφία.

Όπως είπε ο κ. Ιωάννου, η γυναίκα οδηγήθηκε στο Γραφείο του Αεροδρομίου Πάφου, συνελήφθη για το αυτόφωτο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας, ενώ ανακρινόμενη, δεν έδωσε καμία απάντηση και δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, δεν έχει γίνει καταγγελία για κλοπή ή απώλεια του βελγικού διαβατήριο που παρουσίασε η ύποπτη, βάσει πληροφοριών από την Ιντερπόλ. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top