ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάριος Πελεκάνος για ΑΚΕΛ: «Ξέρουν καλά να παίζουν τον ρόλο του προπονητή της κερκίδας»

Μάριος Πελεκάνος για ΑΚΕΛ: «Ξέρουν καλά να παίζουν τον ρόλο του προπονητή της κερκίδας»

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου στο ΑΚΕΛ.

Στο ΑΚΕΛ ξέρουν καλά να παίζουν τον ρόλο του προπονητή της κερκίδας.

Ξέρουν, επίσης, καλά την τακτική των εύηχων συνθημάτων, πώς να προπαγανδίζουν προβάλλοντας εκ νέου ερωτήματα που ήδη έχουν απαντηθεί. Επιμένουν, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι καταγεγραμμένα, να ισχυρίζονται λίγο ή πολύ ότι η Κυβέρνηση δεν έχει πράξει τάχα το παραμικρό για να αντιμετωπίσει ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε παγκόσμιο επίπεδο από εξελίξεις εκτός του ελέγχου της. Τους παραπέμπουμε στη χθεσινή μας ανακοίνωση.

Όσες ανακοινώσεις και αν εκδώσει το ΑΚΕΛ, ούτε οι αριθμοί ούτε τα γεγονότα δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι η στάση του ΑΚΕΛ, το οποίο καλούμε να κατέβει από την κερκίδα και να επικεντρωθεί στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας, αλλά και που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την απορρόφηση ποσού ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων που μας αναλογεί από το Ταμείο Ανάκαμψής και Ανθεκτικότητας.

Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιος τους οδήγησε στη φτωχοποίηση μέσω ανεξέλεγκτων και μη βιώσιμων πολιτικών, όπως γνωρίζουν και ποιος οδήγησε τη χώρα στο χαμηλότερο επίπεδο ανεργίας από το 2008 και σε ρυθμούς ανάπτυξης εκκωφαντικά αντίστροφους από αυτούς που οι ίδιοι παρέδωσαν.

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων του κράτους, με λύσεις που θα στοχεύουν σε αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, με ρεαλισμό και ορθολογισμό, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο το μέλλον των επομένων γενεών, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει στον δρόμο της προκοπής και της προοπτικής.

Η αποτελεσματικότητα των πολιτικών του ΑΚΕΛ, αλλά και της Κυβέρνησης είναι μετρήσιμη. (παρατίθενται σχετικοί πίνακες). Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στους πολίτες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top