ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με συγγενή του μαφιόζου Πέκερ συναντήθηκε ο Σοϊλεμέζ μετά τη δολοφονία Φάλγιαλι

Με συγγενή του μαφιόζου Πέκερ συναντήθηκε ο Σοϊλεμέζ μετά τη δολοφονία Φάλγιαλι

Με τον συγγενή του μαφιόζου Σεντάτ Πέκερ συναντήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ, ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι το πρωί της επιστροφής του από τα κατεχόμενα, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ‘Συμμορία Σοϊλεμέζ’ είχε προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο από τα κατεχόμενα το πρωί της δολοφονίας και συνάντησε στο Μπακίρκιοϊ τον Μετίν Σους, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής και άνθρωπος του Σεντάτ Πέκερ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ ζήτησε από τον Μετίν Σους να καλέσει τον αδελφό του Μεχμέτ Φαϊζάλ Σοϊλεμέζ από το κινητό του και έδωσε πληροφορίες στον αδελφό του μέσω τηλεφώνου. Καταγράφηκε ότι ο δικηγόρος του Μουσταφά Σοϊλεμέζ, ο οποίος συνελήφθη πρώτος μετά τη δολοφονία, τηλεφώνησε στον Μετίν Σους και τον ενημέρωσε.

Στο μεταξύ διέρρευσε και η φωτογραφία από την άφιξη του Μουσταφά Σοϊλεμέζ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τα κατεχόμενα το πρωί της δολοφονίας. Σύμφωνα με την καταγραφή της κάμερας ασφαλείας του αεροδρομίου, γίνεται αντιληπτό ότι ο Σοϊλεμέζ έφτασε στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, γύρω στις 07:00 το πρωί. Στη συνέχεια φεύγει από το αεροδρόμιο με ταξί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top