Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σήμερα έναν ανήλικο Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Ραμάλα.

«Ο Μοχάμεντ Σεχάντε, 14 ετών, σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στο Αλ Χαντέρ, νότια της Βηθλεέμ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.


Σύμφωνα με την ηγεσία των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, στρατιώτες που περιπολούσαν στην κοινότητα αυτή, είδαν τρία άτομα να πετούν μολότοφ σε διερχόμενα αυτοκίνητα. «Οι στρατιώτες τους διέταξαν να σταματήσουν και πυροβόλησαν έναν από τους υπόπτους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του παρά το γεγονός ότι του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.