LIFESTYLE

Βρωμούσε ο πρωταγωνιστής σειράς του MEGA! Τον έδιωξε ο σκηνοθέτης κι έχασε τη δουλειά του…

Βρωμούσε ο πρωταγωνιστής σειράς του MEGA! Τον έδιωξε ο σκηνοθέτης κι έχασε τη δουλειά του…

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι ένα ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα. Σκηνοθέτης και δημιουργός, έχει χαρίσει στο κοινό μεγάλες τηλεοπτικές -και όχι μόνο- επιτυχίες.

Μέσα από την μακρά του πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα, σίγουρα θα έχουν υπάρξει και ακραίες καταστάσεις. Έχει άραγε φτάσει σε σημείο να πει πως δεν θα ξανασυνεργαστεί με κάποιον ηθοποιό;

«Εννοείται ότι έχω κι εγώ τη δική μου μαύρη λίστα μέσα στο μυαλό μου, με ανθρώπους που δεν συμπεριφέρονται σωστά στο γύρισμα και έχουν κακή αύρα με τους συναδέλφους τους. Επίσης, εγώ έχω το προτέρημα να μιλάω ευθέως στους συνεργάτες μου και σε όποιον δεν αρέσει… δεν με νοιάζει καθόλου. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αδιάβαστοι, αργοπορημένοι, δημιουργούν προβλήματα και είναι ηθοποιοί-σπιούνοι!» αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι όπως πρέπει -ακόμα και μεγάλα ταλέντα να είναι- ή τους διώχνω στη μέση της σειράς ή δεν τους ξαναπαίρνω ποτέ!».

Πρόσφατα, στην σειρά του, «Δικαίωση» απομακρύνθηκε ένας ηθοποιός από το cast. Τι λέει για το περιστατικό ο ίδιος; «Ένας ηθοποιός είχε βγει το προηγούμενο βράδυ και ήρθε βρώμικος, ψέλιζε και του είπα:

 “Εσύ δεν αξίζεις να είσαι στο δικό μου team”. Κάθισα όλο το Σαββατοκύριακο και άλλαξα το ρόλο του. Έπαιξε ακόμα δύο μέρες και τελείωσε!», αποκαλύπτει στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το YouWeekly.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top