Καταδικάζει τη ρωσική εισβολή ο ΠτΔ – «Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο διάλογος αντί των όπλων»

Καταδικάζει τη ρωσική εισβολή ο ΠτΔ – «Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο διάλογος αντί των όπλων»

Καταδικάζουμε ενέργειες, οι οποίες παραβιάζουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητας μιας ανεξάρτητης χώρας είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της ΕΧΡΟ 2020, στο Ντουμπάι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τα όσα τεκταίνονται στην Ουκρανία υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να πω ότι είναι με πολλή απογοήτευση που παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν με την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και δεν μπορεί παρά σαν χώρα να καταδικάσουμε ανάλογες ενέργειες οι οποίες παραβιάζουν την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα μιας ανεξάρτητης χώρας.

Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο διάλογος αντί των όπλων.

Παρά ταύτα παρακολουθούμε με αγωνία και εκείνο που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό είναι δηλώσεις που υποδηλούν πρόθεση περαιτέρω επέκτασης των πολεμικών επιχειρήσεων».

Πρόσθεσε ότι «προσπαθώ να εξεύρω τρόπους αν είναι δυνατόν, να παρευρεθώ, ιδιαίτερα μετά την εξέλιξη την πρωινή, στην αποψινή συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE