ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο - «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο -  «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί εδω και καιρο σε συνοικισμό του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του πολίτης  "Δυστυχώς τραγική η κατάσταση στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου σε εγκατελειμένη πολυκατοικία. Παρά τις επανελλειμμένες καταγγελίες κανένας δεν ενδιαφέρετε. Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά και η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο. Στην περιοχή διαμένουν αρκετοί ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα υγείας"

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE