ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο - «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο -  «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί εδω και καιρο σε συνοικισμό του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του πολίτης  "Δυστυχώς τραγική η κατάσταση στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου σε εγκατελειμένη πολυκατοικία. Παρά τις επανελλειμμένες καταγγελίες κανένας δεν ενδιαφέρετε. Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά και η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο. Στην περιοχή διαμένουν αρκετοί ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα υγείας"

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού και ρίψης κροτίδων από τις ελεύθερες περιοχές της Λευκωσίας προς τα κατεχόμενα, κατά την 1η Απριλίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.