ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι άλλα έργα στους δρόμους - Δείτε τα σημεία που κλείνουν για να αποφύγετε την κίνηση

Κι άλλα έργα στους δρόμους - Δείτε τα σημεία που κλείνουν για να αποφύγετε την κίνηση

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2022 από τις 23:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη.

Η τροχαία κίνηση από Λεωφόρο Γρίβα Διγενή προς Λευκωσία θα διοχετεύεται από τη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη και από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού προς Λεωφόρο Γρίβα Διγενή θα διοχετεύεται από τη Λεωφόρο Νίκης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 11/3/2022 και το Σάββατο 12/3/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

(α) Η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου/Παρακαμπτήριου Δρόμου θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

(β) Η μία λωρίδα κυκλοφορίας των συνδετήριων δρόμων των κυκλικών κόμβων θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για διεξαγωγή εργασιών στη Λευκωσία και τον Άγιο Τύχωνα

1. Εργασίες χρωματισμού της ασφάλτου στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 14/3/2022 και ώρα 07:00 το πρωί μέχρι και το Σάββατο 19/3/2022 και ώρα 15:00 το απόγευμα, η δεξιά λεωφορειολωρίδα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου, από τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα μέχρι τα φώτα τροχαίας της οδού Εθνικής Φρουράς, θα είναι κλειστή λόγω εργασιών χρωματισμού της ασφάλτου.

2. Εργασίες αποξήλωσης Γερανού στον Άγιο Τύχωνα

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα ανακοινώνουν ότι, την Κυριακή 13/3/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 – 18:00, στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού παρά τη συμβολή του με την οδό Ονησίλου στον Άγιο Τύχωνα, θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης Γερανού από ιδιωτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top