Πάλι γίναμε ρεζίλι! Δείτε τι γράφουν στην Ελλάδα για το τραγούδι με τον παράλυτο που αυτοκτόνησε…

Πάλι γίναμε ρεζίλι! Δείτε τι γράφουν στην Ελλάδα για το τραγούδι με τον παράλυτο που αυτοκτόνησε…

Πρώτο θέμα έγινε σήμερα και στην Ελλάδα το τραγούδι της Αννίτας Κωνσταντίνου, αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς από το δημοσίευμα του star.gr, οι συνάδελφοι εστιάζουν την προσοχή τους σε ότι ακολούθησε της συγκλονιστικής ερμηνείας και όχι σ’ αυτήν καθαυτή.

Εμείς σας μεταφέραμε το κλίμα χθες, έτσι χωρίς φλυαρίες σας αφήνουμε ευθύς αμέσως να διαβάσετε αυτούσιο το αθηναϊκό δημοσίευμα:

«Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ένα τραγούδι που παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό της Κύπρου και μιλά για την αυτοκτονία ενός ανάπηρου νεαρού! Μέσω των social media, η ερμηνεύτρια απάντησε στις επικρίσεις.

Έντονες αντιδράσεις

Τον κακό χαμό προκάλεσε το «Η Ιστορία Του Σταμάτη», σε στίχους Σταύρου Μαυρέση και μουσική Νικόλα Μαυρέση, που ερμήνευσε η Αννίτα Κωνσταντίνου στον 22ο Διαγωνισμό Κυπριακού Τραγουδιού, που διοργάνωσε το ΡΙΚ, την περασμένη Παρασκευή.

Οι στίχοι βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και αναφέρουν πως ο Σταμάτης, γυρνώντας από τον πόλεμο, ενημέρωσε με γράμμα τους γονείς του ότι θα μείνει σε ένα φίλο του, αποκρύπτοντας το ότι είχε χάσει το πόδι και το χέρι του. Όταν οι γονείς ανακάλυψαν ότι το παιδί τους ήταν ανάπηρο, το απέρριψαν, με αποτέλεσμα ο Σταμάτης να αυτοκτονήσει!

«Βροχή» έπεσαν τα παράπονα, με αποτέλεσμα η κυπριακή Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να στείλει επιστολή στο ΡΙΚ, επισημαίνοντας πως οι στίχοι θίγουν άτομα με ειδικές ανάγκες και περιγράφουν μία επικίνδυνη συμπεριφορά, η οποία μπορεί να βρει μιμητές.

Αντίδραση υπήρξε και από την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, με τον πρόεδρό της να δηλώνει πως είναι απαράδεκτο να προβάλλεται η απόρριψη των ατόμων με αναπηρίες και η κατάληξη σε αυτοκτονία.»

Απολαύστε ξανά το πολυσυζητημένο στο Πανελλήνιο τραγούδι:

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE