LIKE ONLINE

Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά του και να του πουν αν είναι καλά

Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά του και να του πουν αν είναι καλά

Ο Thomas Eugene Colucci ζήτησε από τους αστυνομικούς να τσεκάρουν αν η μεθαμφεταμίνη που είχε αγοράσει ήταν καλή.

Κατά καιρούς οι αστυνομικοί ανά τον κόσμο, βρίσκονται αντιμετώποι με διάφορα απίθανα περιστατικά. Λίγα όμως μπορούν να συγκριθούν με αυτό που έζησε το πλήρωμα ενός περιπολικού στην Καλιφόρνια.

Το συγκεκριμένο λοιπόν έλαβε μία κλήση την προηγούμενη Πέμπτη από έναν τύπο στο Σπρινγκ Χιλς, ο οποίος ήθελε κάποιον να δοκιμάσει την μεθαμφεταμίνη που είχε αγοράσει για να δει αν είναι πραγματική.

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν πως ο Thomas Eugene Colucci σοβαρολογούσε και δεν έκανε πλάκα. Όντως ήθελε να του τσεκάρουν αν τα ναρκωτικά που μόλις είχε αγοράσει από έναν τύπο που γνώρισε στο μπαρ, ήταν πραγματικά.

Όπως είπε, ήταν έμπειρος χρήστης ναρκωτικών και ήξερε πως θα έπρεπε να νιώθει, όμως για τα συγκεκριμένα είχε σοβαρές αμφιβολίες. Έτσι, έβγαλε δύο σακουλάκια με σκόνη και τα έδωσε στους αστυνομικούς για να τα ελέγξουν, γιατί δεν ήθελε ο συγκεκριμένος έμπορος να πουλάει ψεύτικη μεθαμφεταμίνη στους... πελάτες του.Δεν μπορούσε όμως να δώσει κανένα στοιχείο για αυτόν: ούτε κάποιο τηλέφωνο, ούτε κάποιο όνομα.

Έτσι, ο Thomas Eugene Colucci συνελήφθη και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες σχετικά με τα ναρκωτικά.

Για την ιστορία στις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως όντως τα σακουλάκια είχαν μεθαμφεταμίνη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top