ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός ελέγχου 39χρονος και 45χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Επιτέθηκαν σε αστυνομικό και κλειδαρά

Εκτός ελέγχου 39χρονος και 45χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Επιτέθηκαν σε αστυνομικό και κλειδαρά

Δύο άτομα ηλικίας 39 και 45 ετών από το Παραλίμνι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας και της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή κάνναβης, επίθεσης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη και παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «την Πέμπτη 17 Μαρτίου, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα στην οικία και το όχημα κατοίκου Παραλιμνίου, ηλικίας 39 ετών. Κατά την έρευνα ο 39χρονος επιτέθηκε σε μέλος της ΥΚΑΝ ενώ την ίδια ώρα γυναίκα ηλικίας 45 ετών, επιτέθηκε σε άλλο μέλος της Υπηρεσίας το οποίο συνέδραμε στην σύλληψη του 39 χρόνου, με σκοπό να αποτρέψει την σύλληψη του».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε τόσο στην οικία όσο και στο όχημα του 39 χρόνου, εντοπίστηκε μια συσκευασία με κάνναβη μικτού βάρους 0,5 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα φυτικής ύλης μικτού συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων. Κατά την έρευνα του οχήματος του 39χρόνου χρειάστηκε η επέμβαση επαγγελματία κλειδαρά, αφού ο αυτός αρνείτο να συνεργαστεί».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «κατά την προσπάθεια του κλειδαρά να ανοίξει το αυτοκίνητο ο 39χρονος και η 45χρονη του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν εκ νέου. Για το αδίκημα που αφορά επίθεση, αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη και παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του, οι δύο ύποπτοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου».

Σημείωσε ακόμα ότι «όσον αφορά το αδίκημα που αφορά παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, ο 39χρονος απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν».

Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου και το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top