Ασθενείς απέδρασαν από την Αθαλάσσα – Πήδηξαν από την περίφραξη και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό

Ασθενείς απέδρασαν από την Αθαλάσσα – Πήδηξαν από την περίφραξη και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό

Συναγερμός στις Αρχές μετά από απόδραση δύο ασθενών από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Μαρτίου δύο πρόσωπα παραβίασαν πόρτα θαλάμου και στη συνέχεια θεάθηκαν από εργαζόμενο να πηδάνε πάνω από την περίφραξη και να το σκάνε.

Η Αστυνομία Κύπρου σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι καταζητεί τον Βασίλη Κλεοβούλου, 47 χρόνων από τη Λευκωσία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρακοής δικαστικού διατάγματος, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 21 Μαρτίου, 2022.


Επίσης καταζητεί τον Ιωάννη Παπαϊωάννου, 44 χρόνων από τη Λευκωσία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρακοής δικαστικού διατάγματος, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 21 Μαρτίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

Την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας προς τις ανάδοχες οικογένειες, καθώς και τη δέσμευση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του θεσμού της αναδοχής, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση προς τιμήν των ανάδοχων οικογενειών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE