ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου εργάτη που «έσβησε» στο λιμάνι Λεμεσού - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου εργάτη που «έσβησε» στο λιμάνι Λεμεσού - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Dikani Lonwabo Eric, από τη Νότιο Αφρική, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από εργατικό ατύχημα στο πλοίο που εργαζόταν στο λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν οι ιατροδικαστές ΑγγελικήΠαπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του οφείλεται σε εγκαύματα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, από την ανάφλεξη που έγινε καθώς εργαζόταν. Προκλήθηκαν επίσης βαριά εγκαύματα εκτάσεως άνω του 25% της επιφάνειας του σώματος.

Παράλληλα η νεκροτομή κατέδειξε και βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνέπεια από την πτώση του ύψους.

Υπενθυμίζουμε ότι τραγικό θάνατο βρήκε το Σάββατο 2/4 το απόγευμα ο 38χρονος εργάτης, Dikani Lonwabo Eric, από τη Νότιο Αφρική ο οποίος εργαζόταν σε πλοίο, υπό σημαία Μπαχάμας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη Λεμεσό. Σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα στη διάρκεια εργασιών στο πλοίο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, το ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα, όταν ο άτυχος εργάτης, προέβαινε σε συντήρηση κατασκευής στηριζόμενος σε εξάρτηση καταρρήχησης σε ύψος οκτώ μέτρων και χρησιμοποιούσε εύφλεκτο υλικό.

«Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται εξερράγη πυρκαγιά στο εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα αυτό να ανεφλεγεί, τόσο ο ίδιος όσο και το σχοινί που τον στήριζε με αποτέλεσμα να πέσει στο κατάστρωμα. Η φωτιά κατασβέστηκε με τη χρήση νερού και ο γιατρός του πλοίου που τον εξέτασε διαπίστωσε το θάνατό του» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με σκάφος, μαζί με τον γιατρό του πλοίου, στο λιμάνι Λεμεσού και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top