LIFESTYLE

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και η Βρισηίδα «πλάνταξε»

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και η Βρισηίδα «πλάνταξε»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν η παίκτρια της μπλε ομάδας που αποχαιρέτησε το Survivor, με το τηλεοπτικό κοινό να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης για ακόμα μια εβδομάδα την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Με το που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι φεύγει η Ευρυδίκη η Βρισηίδα «πλάνταξε» στο κλάμα.

Η διπλή νίκη των μπλε στο επεισόδιο της Τρίτης που τους έβαλε και στο δωμάτιο επικοινωνίας και μετά από καιρό άκουσαν και είδαν τους αγαπημένους τους, αλλά και έφαγαν κέικ σοκολάτας χάρη στον MVP του «παλουκιού», Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ήταν το θέμα συζήτησης το βράδυ μετά την επιστροφή τους στην καλύβα.

Στους κόκκινους εκτός από τις ήττες υπήρχε προβληματισμός και για τη συμπεριφορά της Τζο, με τους υπόλοιπούς παίκτες να προσπαθούν να κατανοήσουν γιατί τους αποφεύγει.

Το ξημέρωμα βρήκε τους υποψήφιους προς αποχώρηση γεμάτους άγχος για το τι θα έχει αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ωστόσο είχε στο μυαλό της την φιλενάδα της και συνυποψήφια στον τάκο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και με δάκρυα στα μάτια εξηγούσε ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να φύγει η «κολλητή» της. Από την πλευρά της η Ευρυδίκη ήταν πιο ψύχραιμη και έδειξε να την ενδιαφέρει περισσότερο το έπαθλο, έτσι ώστε να φάνε όλοι μαζί σαν παρέα πριν αποχωρήσει κάποιος από τους τρεις τους.

Σκεπτόμενος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ότι μπορεί και να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει «λύγισε», φέρνοντας στο μυαλό τους τις ωραίες στιγμές που έχει προλάβει να βιώσει μέσα σε δυο εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πάντως αν ήταν στο χέρι των κόκκινων να επιλέξουν ποιος θα φύγει αυτός θα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, την οποία χαρακτήρισαν εριστική, αλαζονική με τσιριχτή φωνή. Αντίθετη άποψη είχε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου να υποστηρίζει ότι θα σύμφερε περισσότερο να φύγει η Ευρυδίκη γιατί είναι πιο εύστοχη στον στίβο μάχης.

Εκτός από την Βρισηίδα οι Διάσημοι τα είχαν και με τον Νίκο, κυρίως γιατί δεν ακούει τους συμπαίκτες τους στον στίβο μάχης όταν του δίνουν οδηγίες.

Οι μπλε στο στίβο μάχης θα είχαν δυο απουσίες. Εκτός του Άρη Σοϊλέδη που παραμένει τραυματίας, πρόβλημα με τη μέση της αντιμετώπιζε και η Σοφιάνα Αβραμάκη και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι Μαχήτριες παρότι μπήκαν με παίκτρια λιγότερη στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0, με Ευριδύκη, Στέλλα, Βρισηίδα και Μαίη να καλύπτουν επάξια το κενό της Σοφιάνας.

Η Τζο κατάφερε να σπάσει το σερί των μπλε και στη συνέχεια οι κόκκινες αναθάρρησαν και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάνε το ματς στο 7-7. 

Το τελευταίο πόντο στην ομάδα της χάρισε η Μαίη κόντρα στην Ναυσικά και έτσι οι μπλε με 8-7 έκαναν το 1-0.

Στους άνδρες ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι το 3-3.

Οι κόκκινοι… πάτησαν γκάζι εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Μαρτίκα και τα πέναλτι του Εμμανουήλ και πήραν το ματς με 8-3 ισοφαρίζοντας τις γυναίκες της μπλε ομάδας.

 Ο αγώνας οδηγήθηκε σε μπαράζ και παρότι η Βρισηίδια άνοιξε το σκορ για τους μπλε, Στάθης, Ασημίνα και Νίκος Γιάννης χάρισαν τη νίκη στους κόκκινους με 3-1 και έκαναν το Σαρακοστιανό τραπέζι στην ομάδα τους.

Μετά το τέλος του αγώνα κόκκινοι και μπλε έγιναν… μαλλιά κουβάρια με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να επιτίθεται στον Άρη Σοϊλέδη για μια κουβέντα που είπε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος από την πλευρά του δεν την είχε ακούσει και δεν έδειξε να ενοχλείται. Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο, με την Ευρυδίκη να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη της και να τα… χώνει στην ποδοσφαιρίστρια της κόκκινης ομάδας.

Οι μπλε επέστεψαν απογοητευμένοι που δεν έφαγαν με την Σοφιάνα να μιλάει για τον τραυματισμό της και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να δικαιολογεί τις βρισιές του Άρη.

Οι ήττες φέρνουν γκρίνιες και οι μπλε συνέχισαν σε αυτό το μοτίβο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτών του επειδή παραδέχεται τις νίκες των αντιπάλων του και όχι των συμπαικτών του.

Οι μπλε βλέπουν στρατηγική στην επίθεση προς τον Άρη Σοϊλέδη και στο συμβούλιο ο ποδοσφαιριστής των Μαχητών στρίμωξε την Ασημίνα.

Το άλλο θέμα που συζητήθηκε στο συμβούλιο ήταν η κατάσταση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και το αν θέλει και μπορεί να αγωνίζεται.

Όταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση τοποθετήθηκαν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο 14ος παίκτης του φετινού Survivor που θα πρέπει να πάρει τη δάδα του και να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα μόλις άκουσε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού «πλάνταξε» στο κλάμα.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top