LIKE ONLINE

Τύπισσα «κατεβάζει» 19 κοτομπουκιές σ’ ένα λεπτό, κερδίζει μια θέση στο Ρεκόρ Γκίνες!

Τύπισσα «κατεβάζει» 19 κοτομπουκιές σ’ ένα λεπτό, κερδίζει μια θέση στο Ρεκόρ Γκίνες!

Κάτι συμβαίνει με τις κοτομπουκιές και τις κοπέλες στα 20s τους και δε μας το βγάζετε από το μυαλό.

Σίγουρα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας πάντως, διαφορετικά δε θα διαβάζαμε τόσο συχνά για περιπτώσεις όπως της 25χρονης Summer Monroe που τρώει μόνο nuggets στη ζωή της, ή για την Leah Shutkever που σπάει ρεκόρ. Και το βραβείο Γκίνες για την κατανάλωση των περισσότερων κοτομπουκιών gooooes to Leah, αφού κατάφερε να κατεβάσει 19 κοτομπουκιές μέσα σε 60 δευτερόλεπτα! Impressive, oκ, αλλά πιστεύω το καταφέρνουμε κι εμείς με λίγο παραπάνω χρόνο.

Μετατρέποντάς το σε βάρος, η 28χρονη έφαγε 352 γραμμάρια chicken nuggets, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε από το 2020 το μοντέλο και συμμετέχουσα σε διαγωνισμούς γρήγορης κατανάλωσης, Nela Zisser, που ήταν 298 γραμμάρια στον ίδιο χρόνο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το bio της Leah στο Instagram, η ίδια κατέχει 27 τίτλους Record Guinness σχετικούς με το φαγητό. Τη λες και προπονημένη στο θέμα. Μερικοί από αυτούς αφορούν την πιο γρήγορη κατανάλωση ενός λίτρου σάλτσας γκρέιβι κι ενός αγγουριού, καθώς και την κατανάλωση των περισσότερων λαζανίων μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Πιο πρόσφατα λοιπόν, έκανε άλλον έναν τίτλο δικό της, αλλά δεν άφησε εντελώς ικανοποιημένο τον εαυτό της. Κι αυτό γιατί οι κοτομπουκιές που είχε μπροστά της ήταν 20, και η ίδια κατανάλωσε 19 στο χρόνο που έπρεπε. Αλλά και πάλι, κέρδισε!

Να σημειωθεί ακόμα ότι η Leah είχε καταρρίψει ξανά ρεκόρ χάρη στις κοτομπουκιές (τη βλέπετε κι εσείς την εμμονή, έτσι;), αφού το 2020 έφαγε τις περισσότερες μέσα σε 3 λεπτά, φτάνοντας τα 775,1 γραμμάρια συνολικά. Και κάπως έτσι, έριξε τη σκόνη της στον Thomas Welborn και τα 746 γραμμάρια του!

Η ίδια έχει και κανάλι στο YouTube αφιερωμένο στο ταλέντο της (στο να τρώει λαίμαργα δηλαδή), με πάνω από 310.000 συνδρομητές! Τους οποίους λέμε να αυξήσουμε κατά 1. Για food channel μιλάμε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top