Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έβαλα να χτυπήσουν τον Μάνο, δεν πάω σε καφετζούδες

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έβαλα να χτυπήσουν τον Μάνο, δεν πάω σε καφετζούδες

Θέση απέναντι σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας γραπτώς σε ερωτήσεις που της τέθηκαν από το Star.

Τα ερωτήματα ήταν τρία: Αν είχε βάλει μπράβους να επιτεθούν στον Μάνο Δασκαλάκη, αν αναζητούσε στο Διαδίκτυο ουσίες που σκοτώνουν και αν πήγαινε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Η 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, είπε ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα χαρακτήρισε αστεία και διέψευσε ότι έχει πάει σε καφετζούδες, αλλά και ότι έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου» είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Επίσης, οι δικηγόροι της, της έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται, ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα». Πλέον, όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE