Τον τσάκωσαν να «πετά» στο δρόμο - Συνελήφθη 55χρονος  

Τον τσάκωσαν να «πετά» στο δρόμο - Συνελήφθη 55χρονος   

Γύρω στις 00.40 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν όχημα που οδηγείτο με ταχύτητα 130 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50, σε δρόμο στο Παραλίμνι.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 55 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, τη Δευτέρα 11/04/2022.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE