ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H WorldVentures παρουσιάζει τη νέα ταξιδιωτική εφαρμογή DreamTrips

H WorldVentures παρουσιάζει τη νέα ταξιδιωτική εφαρμογή DreamTrips

Η WorldVentures™, η κορυφαία εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών, έχει λανσάρει την πολυαναμενόμενη εφαρμογή DreamTrips™ για τα μέλη και τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της. Τα DreamTrips έχουν αποκλειστικές τιμές και είναι επιμελημένες ομαδικές διακοπές σε μερικούς από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο.

 Είναι το προϊόν-σήμα κατατεθέν της WorldVentures η οποία, στο 10ο έτος της, αναδύεται ως τεχνολογικός πρωτοπόρος στον τομέα των απευθείας πωλήσεων. Από το σχεδιασμό του ταξιδιού έως την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εφαρμογή DreamTrips έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ευκολία, λειτουργικότητα και αποδοτικότητα.

«Η εφαρμογή DreamTrips είναι μεταξύ των συνεχιζόμενων προσπαθειών για την ενίσχυση της εμπειρίας του πελάτη, και σε συνδυασμό με την εξαγορά, τον Μάρτιο, μιας πλατφόρμας λογισμικού παγκόσμιας κλάσης που επιτρέπει την κεντρική διαχείριση κρατήσεων, είναι η έμπρακτη απόδειξη των βημάτων που κάνουμε προς την προσαρμοσμένη τεχνολογία», δήλωσε ο Eddie Head, Πρόεδρος της WorldVentures Holdings. "Ελπίζουμε τα μέλη και οι Αντιπρόσωποι να διαπιστώσουν ότι όταν ταξιδεύουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DreamTrips και μοιράζονται τις περιπέτειές τους μέσω της, οι ταξιδιωτικές εμπειρίες τους αποκτούν νέες διαστάσεις".

Η εφαρμογή DreamTrips είναι διαθέσιμη για download μέσω του App Store ή του Google Play και είναι συμβατή με iOS 7 ή νεότερες εκδόσεις του iPhone και iPad καθώς και Android 4.0 ή νεότερη έκδοση. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τα στοιχεία του DreamTrips Membership και στη συνέχεια, να περιηγηθούν και να κλείσουν τα πακέτα των διακοπών τους.  Επίσης η εφαρμογή DreamTrips δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αναρτήσει και να μοιράσει φωτογραφίες στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να δει φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει άλλα μέλη. Ακόμη οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τοποθεσίες και δραστηριότητες σε μια προσωπική λίστα επιθυμιών ή να επιλέξουν στοιχεία από δημοφιλείς προορισμούς. Για τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους, η εφαρμογή είναι ένα επιχειρηματικό εργαλείο για την εγγραφή νέων μελών και επιπρόσθετα τους δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν ιστορίες επιτυχίας και να παρακολουθούν βίντεο κατάρτισης, γεγονός που τους επιτρέπει να ασκούν τις δραστηριότητές τους από οπουδήποτε στον κόσμο. Η δυνατότητα ενημέρωσης επιτρέπει την ασύρματη παροχή νέου λογισμικού και δεδομένων.

Σχετικά με τη WorldVentures
Η WorldVentures είναι η κορυφαία διεθνής εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών, και βοηθάει τον κόσμο να απολαμβάνει περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και ολοκλήρωση στη ζωή του, παρέχοντας τα DreamTrips™ memberships, που περιλαμβάνουν διακοπές ανώτερης ποιότητας σε μειωμένες τιμές. Η WorldVentures είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Plano του Τέξας, με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη σε 28 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.worldventures.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top