Η Αστυνομία μπούκαρε σε διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες

Η Αστυνομία μπούκαρε σε διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία, μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρχές έλαβαν πληροφορία για εμπορία προσώπων σε συγκεκριμένο χώρο όπου διενήργησαν σχετικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την Αστυνομία εντοπίστηκε 23χρονη και 26χρονη όπως και ένας άντρας 40 ετών στο κρεβάτι.

Μετά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Τόσο η 23χρονη όσο και η 26χρονη παραδέχθηκαν ότι το διαμέρισμα νοικιάζεται από εκείνες με σκοπό τον αγοραίο έρωτα έναντι αμοιβής.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και έπειτα τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE