Μέχρι το τέλος Ιουνίου το προσχέδιο της συμφωνίας για τον αγωγό Τουρκίας –Ρωσίας

Μέχρι το τέλος Ιουνίου το προσχέδιο της συμφωνίας για τον αγωγό Τουρκίας –Ρωσίας

Τις επόμενες ημέρες μπορεί να γίνουν εκατέρωθεν επισκέψεις των αρμόδιων επιτροπών στις δύο χώρες

Η Ρωσία και η Τουρκία εκτιμούν ότι θα έχουν ολοκληρώσει το προσχέδιο της συμφωνίας για το ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ.

«Η Ρωσία και η Τουρκία συνεργάζονται για το προσχέδιο διακυβερνητικής συμφωνίας» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν έγγραφα κι έχουν συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες, ενώ τις επόμενες ημέρες μπορεί να γίνουν και εκατέρωθεν επισκέψεις των αρμόδιων επιτροπών στις δύο χώρες.

Η Gazprom, από την πλευρά της, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για τη διεξαγωγή των απαραίτητων τεχνικών ερευνών στην ακτογραμμή της Τουρκίας, από την οποία θα διέλθει ο αγωγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE