Λαβρόφ: Ξεκινά η επόμενη φάση του πολέμου στην Ουκρανία - Δεν εξετάζουμε χρήση πυρηνικών

Λαβρόφ: Ξεκινά η επόμενη φάση του πολέμου στην Ουκρανία - Δεν εξετάζουμε χρήση πυρηνικών

«Η Μόσχα δεν πρόκειται να αλλάξει το καθεστώς στην Ουκρανία, ο λαός πρέπει να έχει ελευθερία επιλογής», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.

Για τη πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας λέγοντας πως «σε αυτό το στάδιο εξετάζουμε την επιλογή των συμβατικών όπλων».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Ξεκινά η επόμενη φάση της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία».


Παράλληλα ο Σεργκέι Λαβρόφ διαμήνυσε ότι «η Μόσχα δεν πρόκειται να αλλάξει το καθεστώς στην Ουκρανία, ο λαός πρέπει να έχει ελευθερία επιλογής»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE