ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Γάτα survivor στην Κύπρο: Ταξίδεψε σε 5 χώρες και επέζησε χωρίς φαγητό και νερό για ένα σχεδόν μήνα!

Γάτα survivor στην Κύπρο: Ταξίδεψε σε 5 χώρες και επέζησε χωρίς φαγητό και νερό για ένα σχεδόν μήνα!

Μια γλυκύτατη γατούλα ανακαλύφθηκε σε Βρετανική αποθήκη αφού επέζησε μετά από ένα ταξίδι τριών εβδομάδων σε ένα εμπορευματοκιβώτιο χωρίς τροφή ή νερό.

Η λαθρεπιβάτης γάτα, η οποία ονομάστηκε Δεσποινίς Πίκφορντ, παγιδεύτηκε μετά από την περιπλάνηση της σε ένα κιβώτιο που είχε φορτωθεί στο λιμάνι της Λεμεσού τον Φεβρουάριο.

Παρέμεινε στο σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο, όταν το πλοίο απέπλευσε για το -Felixstowe της Βρετανίας σταματώντας για λίγο στη Χάιφα του Ισραήλ, Αμβέρσα του  Βελγίου, Bremerhaven της Γερμανίας και το Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Η ταλαιπωρημένη γατούλα ανακαλύφθηκε από το προσωπικό της  Pickfords, μιας εταιρείας μετακόμισης και αποθήκευσης, αφού άκουσαν τα νιαουρίσματα μέσα από το κουτί που μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις τους σε μια αποθήκη στο Bedfordshire τον Μάρτιο.

The cat remained in the sealed container as the vessel sailed to Felixstowe, Suffolk - stopping off in Haifa, Israel, Antwerp, Belgium, Bremerhaven, Germany and Rotterdam, the Netherlands, on the way

Η γάτα-survivor που είχε για κρεβάτι της σε ένα από τα κουτιά, πιστεύεται ότι έχει διασωθεί από το γλείψιμο στα τείχη του κοντέινερ

Η ομάδα της Pickfords τηλεφώνησε στην τοπική φιλοζωική οργάνωση που έπιασε τη ταλαιπωρημένη γάτα και την μετέφερε σε κτηνίατρο για νοσηλεία καθώς ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. «Ήταν εξαιρετικά λεπτή, πολύ αφυδατωμένα και το τρίχωμα της ήταν στεγνό όπως το άχυρο» δήλωσε ο 58χρονος επικεφαλής της φιλοζωικής ομάδας.

Ευτυχώς η Miss Pickford όπως ονομάστηκε πέτυχε μια θεαματική ανάρρωση κατά τη διάρκεια της περιόδου νοσηλείας της και τώρα ψάχνει για ένα νέο σπίτι.

Recovery: The cat is now being cared for at Cats Protection's Birmingham Adoption Centre, pictured

Το προσωπικό αναφέρει ότι είναι ακόμα λίγο φοβισμένη, αλλά θα  γίνει το τέλειο κατοικίδιο για όποιον την υιοθετήσει

Η Δεσποινίς Πίκφορντ είναι μια πολύ ιδιαίτερο γάτα γιατί καμιά μέχρι τώρα δεν έχει επιβιώσει μετά από μια τέτοια εξαντλητική δοκιμασία αναφέρει ο κτηνίατρος που την περιέθαλψε!

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top