ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άφαντοι οι δράστες που ανατίναξαν ΑΤΜ - Εντατικές οι έρευνες της Αστυνομίας σε κλειστά κυκλώματα  

Άφαντοι οι δράστες που ανατίναξαν ΑΤΜ - Εντατικές οι έρευνες της Αστυνομίας σε κλειστά κυκλώματα   

Εντατικές έρευνες διεξάγει το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό των φερόμενων ως δραστών στην υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε ΑΤΜ υποκατάστημα Τράπεζας στην Πάφο τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.​​​​​​​

Εντατικές έρευνες διεξάγει το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό των φερόμενων ως δραστών στην υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε ΑΤΜ υποκατάστημα Τράπεζας στην Πάφο τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου οι έρευνες επικεντρώνονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης πέρα του ύψους και της σωματικής διάπλασης αφού αυτοί είχαν καλυμμένο το πρόσωπο και το σώμα τους.

Από την σκηνή, είπε ο κ. Νικολάου, λήφθηκαν τεκμήρια τα οποία έχουν αποσταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Πρόσθεσε πως οι ανακριτικές αρχές συγκεντρώνουν και διάφορες πληροφορίες με σκοπό τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών και για την εξασφάλιση μαρτυρίας.

Επιπρόσθετα, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η Αστυνομία Πάφου έχει αυξήσει τις περιπολίες της για την αποτροπή παρόμοιου συμβάντος υπενθυμίζοντας πως στην Λεμεσό στο παρελθόν είχαν συμβεί τρεις με τέσσερις παρόμοιες περιπτώσεις σε διάρκεια 10- 15 ημερών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως άγνωστοι τοποθέτησαν τη Δευτέρα του Πάσχα στις 5 το πρωί εκρηκτικό μηχανισμό στην ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος, στην Πάφο.

Η αυτοσχέδια βόμβα τοποθετήθηκε, όπως είπε, εντός της αυτόματης ταμειακής μηχανής και από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη ζημιές επίσης προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της τράπεζας.

Στη σκηνή έσπευσαν πυροτεχνουργοί και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, καθώς και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και συγκεντρώνουν στοιχεία για εντοπισμό τεκμηρίων που να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top