LIFESTYLE

O χωρισμός που θα κάνει μπάμ! Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο;

O χωρισμός που θα κάνει μπάμ! Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο;

Είναι και οι δυο πασίγνωστοι, πραγματικοί αστέρες και απασχολούν καθημερινά τα media που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Γι αυτό και αν ισχύουν οι φήμες ή τα δημοσιεύματα θα πρόκειται σίγουρα για τον χωρισμό της χρονιάς, που θα προκαλέσει «μπάμ» στη διεθνές showbiz

Σύννεφα» στον γάμο της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν δεν έχουν... τελειωμό.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα τα οποία και γιγαντώθηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας. Η ταινία αυτή μάλιστα έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα και προσπαθεί να τα λύσει.

«Ο Μπραντ ζήτησε από την Άντζι να χωρίσουν. Είναι πολύ δυστυχισμένος», αναφέρει πηγή στο περιοδικό «InTouch Weekly»


Το διαζύγιο θα ανακοινωθεί στο τέλος του χρόνου, καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν θέλουν να επηρεάσουν την πορεία της ταινίας τους και αυτό αποτελεί ένα... στοιχείο για να κάνει πολλούς να μιλάνε περί τεχνασμάτων για να διαφημιστεί καλύτερα η νέα τους δουλειά

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top