Πότε υποχωρεί η σκόνη από την ατμόσφαιρα – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ

Πότε υποχωρεί η σκόνη από την ατμόσφαιρα – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, με παροδικά αυξημένες συγκεντρώσεις, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από αργά το βράδυ της σημερινής ημέρας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια για να καταστεί γενικά το απόγευμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE