LIFESTYLE

Καρδιά από χρυσάφι η πιο πλούσια Κύπρια! (ΦΩΤΟ) Τι πανάκριβα δώρα έκανε στο σύμβουλο της για τον ευχαριστήσει;

Καρδιά από χρυσάφι η πιο πλούσια Κύπρια! (ΦΩΤΟ) Τι πανάκριβα δώρα έκανε στο σύμβουλο της για τον ευχαριστήσει;

Μπορεί η εικόνα που βγάζει προς τα έξω να είναι αυτή της ντίβας, που ζει στο χρυσό κλουβί της και τρώει με μαλαματένια σερβίτσια, στην πραγματικότητα όμως η Βανέσσα Pomponi, πέρα από αμύθητη περιουσία, έχει και πολύ πλούσια καρδιά.

Δεν το κράτησε ποτέ μυστικό, πως ένας από τους πιο στενούς της ανθρώπους, ο οποίος μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, στάθηκε δίπλα της στις πιο δύσκολες της στιγμές αλλά ήταν και ο πρώτος κάθε φορά που χαιρόταν με τις χαρές και τις επιτυχίες της, είναι ο δικός μας συνεργάτης.

Ο κολλητός φίλος αλλά και ο διαχρονικά προσωπικός της σύμβουλος, δεν είναι άλλος από τον γνωστό μελλοντολόγο Νίκο Νικολάου, ο οποίος  χθες δέχθηκε μια πολύ ευχάριστη και ομολογουμένως… ακριβή.

Το δώρο της γενναιόδωρης γυναίκας λοιπόν ήταν μια βόλτα με τη λιμουζίνα της σε τουριστικό θέρετρο, εκεί όπου το μέντιουμ μαζί με τον σοφέρ της αλλά και δύο άλλα άτομα του στενού, φιλικού του περιβάλλοντος, απόλαυσαν το γεύμα τους με θαλασσινά.

Εκεί όμως που ο Νικολάου πίστευε πως το ευχάριστο απόγευμα έφθασε στο τέλος του, ήρθε ακόμα μια έκπληξη, πολύ μεγαλύτερη.

Ο οδηγός, ενημέρωσε την τριμελή παρέα από τη Λεμεσό, πως θα συνέχιζαν να διασκεδάζουν σε γνωστό, πολυτελές hot spot στην Αγία Νάπα, εκεί όπου η Κυρία Pomponi, τους είχε κλείσει δωμάτια για διανυκτέρευση στο παραλιακό μέτωπο.

Με το στόμα ανοικτό όμως έμεινε ο μελλοντολόγος, όταν στο κρεββάτι του αντίκρυσε αυτά που θα δείτε πιο κάτω αλλά και άλλα πολλά που από τον ενθουσιασμό του δεν πρόλαβε να φωτογραφήσει!

Σ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top