LIFESTYLE

Περιστέρη-Κκολός: Αποκαλύπτουν συγκλονιστικά πράγματα! «Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών»

Περιστέρη-Κκολός: Αποκαλύπτουν συγκλονιστικά πράγματα! «Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών»

Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη και ο Χάρης Κκολός αποκάλυψαν μερικές από τις εξελίξεις της σειράς «Ρουα Ματ» τη νέα σεζόν.

Το «Ρουά Ματ» ξεκίνησε με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία ανέβηκαν τόσο πολύ στην πορεία που η σειρά πάει και για δεύτερη σεζόν. Το περιμένατε αυτό;

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Είχαμε εξαρχής καλό προαίσθημα. Δεν δίνω όμως ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα. Ακούω βέβαια πώς πάει η σειρά. Στην αρχή ήξερα πως δεν πάμε τόσο καλά. Ωστόσο ήξερα πως έπρεπε να κάνουμε υπομονή γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή».

Χάρης Κκολός: «Από την αρχή πίστευα σε αυτήν τη σειρά. Ξεκίνησε δυνατά αλλά άργησε ο κόσμος να την αγκαλιάσει. Με το ανατρεπτικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου η σειρά πήρε γρήγορα τα πάνω της και εγώ πίστευα από την αρχή πως θα πάει για δεύτερη χρονιά. Ο επόμενος κύκλος θα πάει ακόμη καλύτερα».

Έρχομαι λίγο στις εξελίξεις. Τελικά Μάξιμος και Ρουμπίνη θα καταφέρουν να είναι μαζί;

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Ναι, βέβαια! Δεν θα δούμε κάποια συγκλονιστική μεταβολή τουλάχιστον για φέτος. Η Ρουμπίνη και ο Μάξιμος συνεχίζουν να κρύβουν τη σχέση τους. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Κάπως έτσι. Δεν ανακοινώνουν κάτι στην οικογένειά τους, ούτε βέβαια ο Μάξιμος στην Ιωάννα. Είναι λεπτές οι ισορροπίες».

Χάρης Κκολός: «Είναι ήδη μαζί έχοντας περάσει από χίλια κύματα. Προφανώς και στη συνέχεια θα είναι μαζί, απομένει βέβαια να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους καθώς όπως έχουμε δει μέχρι τώρα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα».

Ποιες θα είναι οι ιστορίες που θα σηματοδοτήσουν τον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Δεν έχουμε ακόμη τα νέα κείμενα στα χέρια μας. Σίγουρα όμως ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει με αγωνία. Στο φετινό φινάλε θα δούμε τον Ανδρέα να πιάνει στα πράσα τη Μαρία και τον Φίλιππο όταν η πρώτη θα βγαίνει έξω από το σπίτι του δεύτερου. Εκείνη την ώρα βρίσκονται εκεί και η Ρουμπίνη με τον Μάξιμο».

 Χάρης Κκολός: «Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο τρίγωνο Φίλιππου Ανδρέα Μάξιμου και επίσης ο θάνατος της Βίκυς θα στιγματίσει την Ιωάννα. Το φετινό φινάλε είναι συναρπαστικό με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Το φετινό φινάλε είναι συναρπαστικό με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη».

 Τι κατάληξη θέλετε να έχει η βασική ερωτική ιστορία του Ρουά Ματ; Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Να καταλήξουν μαζί. Σε μας τα κορίτσια αρέσουν τα happy end. Δεν νομίζω όμως να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θεωρώ πως σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές».

 Χάρης Κκολός: «Από την αρχή που ξεκίνησαν να γράφονται βιβλία, σενάρια κ.λπ. πιστεύω πως όλα βασίζονται στην ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πιστεύω πως στο Ρουά n κατάληξη της ιστορίας Θα έχει ευτυχισμένο τέλος. Βέβαια δραματουργικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ανατροπή ελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου. Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών».

Πηγή: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top