Ο Μπάιντεν υπέγραψε νομοσχέδιο 40 δισ. δολαρίων για βοήθεια στην Ουκρανία

Ο Μπάιντεν υπέγραψε νομοσχέδιο 40 δισ. δολαρίων για βοήθεια στην Ουκρανία

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υπέγραψε το Σάββατο ένα νομοσχέδιο 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη διασφάλιση της σταθερής προμήθειας όπλων και οικονομικής υποστήριξης στην Ουκρανία στον αγώνα της εναντίον της Ρωσίας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Μπάιντεν υπέγραψε το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε νωρίτερα από το Κογκρέσο κατά την επίσκεψή του στη Σεούλ στο πρώτο του ταξίδι στην Ασία ως Πρόεδρος.

Το νομοσχέδιο, το οποίο θα παρέχει υποστήριξη στην Ουκρανία για τους επόμενους πέντε μήνες, περιλαμβάνει περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια που θα διατεθούν για τεθωρακισμένα οχήματα και αεροπορική άμυνα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE