Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά, μετά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και όταν η κουβέντα πήγε στη συνάδελφό της, εκείνη αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις.

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό, γιατί δεν υπαρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα, που πιστεύει ο καθένας. Δεν θέλω να σχολιάζω δηλώσεις τρίτων, διότι όπως έχω πει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα και να πει μια κουβέντα παραπάνω», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, μάλιστα, της έστειλε τις ευχές της για τα επαγγελματικά της βήματα. «Ό,τι και να κάνει το κορίτσι, της εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα δικά της βήματα στην τηλεόραση και τα projects, στα οποία συνεχίζει.

«Το Shopping Star συνεχίζει δυνατά. Για το GNTM δεν έχουμε τελικά, νέα για τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα μας. Ανυπομονώ, είμαι πολύ αισιόδοξη», είπε το μοντέλο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE