Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο στη Μηχανιώνα παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο στη Μηχανιώνα παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Aπίστευτη τραγωδία καταγράφηκε στην περιοχή της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη με μια ηλικιωμένη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το φρικτό τροχαίο δυστύχημα έγινε νωρίς το πρωί, όταν η άτυχη γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο, προκειμένου να πάει στην εκκλησία.

Από ό,τι φαίνεται ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν την αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορμί της άτυχης γυναίκας διαμελίστηκε μετά την παράσυρσή του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE