LIFESTYLE

Δήμος Αναστασιάδης: «Πιστεύω στην γκαντεμιά» - Τι κάνει κάθε φορά πριν βγει στη σκηνή

Δήμος Αναστασιάδης: «Πιστεύω στην γκαντεμιά» - Τι κάνει κάθε φορά πριν βγει στη σκηνή

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε για την… γκαντεμιά και το πώς βιώνει την πατρότητα, ενώ αναφέρθηκε και με τρυφερά λόγια στη γιαγιά του και τον παππού του

«Είχα ένα φίλο γκαντέμη, ήταν πολύ αγαπημένος μου. Του απαγόρευα να έρθει να με δει να τραγουδάω. Όταν εμφανίστηκε έκλεισε το μικρόφωνο ξαφνικά, έπεσα κάτω, έπεσε και το μικρόφωνο», περιέγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Πιστεύω στην γκαντεμιά. Πριν βγω στη σκηνή σταυροκοπιέμαι, κάνω δύο στροφές, τρεις πιρουέτες, παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο», συνέχισε.

Μιλώντας για το πώς βιώνει την πατρότητα, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι «Σαν μπαμπάς ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί, ποτέ δεν είναι αρκετό. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, με πολλά ταξίδια, πολλές πρόβες, πίεση. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί».

Ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην γιαγιά του και τον παππού του, οι οποίοι – όπως αποκάλυψε ο ίδιος – ήταν πολύ καλοί τραγουδιστές.

«Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν πολύ καλοί τραγουδιστές, όχι επαγγελματίες, αλλά τους θυμάμαι να τραγουδούν συνέχεια. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τη γιαγιά και τον παππού και τραγουδάει η γιαγιά έναν αμανέ. Όταν κυκλοφόρησε η γιαγιά είχε Αλτσχάιμερ και ο παππούς πέθανε, δεν πρόλαβε να το ακούσει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top