ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ για Μαυρογιάννη – «Πλήρης έλλειψη ανεξαρτησίας»

ΔΗΣΥ για Μαυρογιάννη – «Πλήρης έλλειψη ανεξαρτησίας»

Στην αντεπίθεση έχει βγει ο ΔΗΣΥ για την εξαγγελία του υποψηφίου για την Προεδρία, κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κ. Δημήτρης Δημητρίου, αναφερόμενος στην επίσημη εξαγγελία του κ. Μαυρογιάννη ανέφερε πως, «είναι σεβαστό το δικαίωμα του κ. Μαυρογιάννη να εκδηλώνει την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές. Σε αντίθεση όμως με τον ισχυρισμό του, σημειώνουμε την πλήρη έλλειψη ανεξαρτησίας, αφού η σημερινή εξαγγελία είναι πλήρως εξαρτώμενη από τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ».

Σημειώνουμε ακόμη, συνέχισε, «τις μέχρι σήμερα θέσεις του κ. Μαυρογιάννη στο Κυπριακό, που δεν διαφοροποιούνται από αυτές του Προέδρου Αναστασιάδη ούτε στο ελάχιστο αλλά που έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με το αφήγημα του ΑΚΕΛ».

«Απορούμε, πως μπορούν να εμφανίζονται ως φορείς αλλαγής, προοδευτικής ή και μη, άνθρωποι που δεν διαφώνησαν ή δεν διαφοροποιήθηκαν ποτέ και πουθενά», τόνισε.

«Εμείς συνεχίζουμε. Ξεδιπλώνουμε το σχέδιο της παράταξής μας και το πρόγραμμά του υποψηφίου μας. Ξέρουμε πως με δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό και μπροστάρη τον Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούμε να βλέπουμε τα επόμενα χρόνια με σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top