Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η νεολαία του TDP, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσαβούσογλου στη κατεχόμενη Λάπηθο, οι οποίες έγιναν στην παρουσία και του "υπουργού εσωτερικών", Ζιγιά Όζτουκλέρ, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούν ποτέ κάτι τέτοιο.
Η νεολαία του κόμματος, κάλεσε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών να «γνωρίζει τα όρια του, και τον Όζτουκλέρ να παραιτηθεί», σημειώνει η εφημερίδα.
Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, αντιδρώντας στην επίσκεψη Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα, ο γενικός γραμματέας της «τουρκοκυπριακής συντεχνίας δασκάλων» (ΚΤÖS), Μπουράκ Μαβίς, με γραπτή του ανακοίνωση, κατηγόρησε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών ότι χρησιμοποίησε «διχοτομική ρητορική» κατά την επίσκεψη του, υποστηρίζοντας ότι η επίσκεψη του δεν είναι αθώα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




