Υπό κράτηση ο 35χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στην Αγία Νάπα

Υπό κράτηση ο 35χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στην Αγία Νάπα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 35 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού σε αυτοκίνητα που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φωτιάς σε αυτοκίνητα από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες Τετάρτη, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου Αγίας Νάπας, ενώ η πυρκαγιά είχε επεκταθεί σε ακόμα δυο διπλανά οχήματα.

Η πυρκαγιά που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε προκαλέσει ολοσχερώς την καταστροφή των δυο από τα τρία οχήματα ενώ προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του τρίτου.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ανήκε σε άνδρα ηλικίας 47 ετών από τη Λάρνακα, υπάλληλο σε μπυραρία στην Αγία Νάπα ο οποίος κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν.

Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ από την σκηνή παραλήφθηκαν από την Αστυνομία διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 35χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους 49 ετών επιχειρηματία και προέδρου του σωματείου Καρμιώτισσα, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Αψιού – Αγίου Αθανασίου, κοντά στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσα. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου η νεκροτομή στη σορό του επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE